Ecoline

Abstracte bloemen

Is het nog te zien dat het bloemen zijn? Ik heb er een aantal uitgekozen om hier te laten zien, sommige met alleen ecoline, andere met inkt, potlood of krijt. Ook heb ik in deze serie een 2-luik gemaakt met daarop de volgende tekst: “Jullie zullen hiervan getuigenis afleggen. Ik zal ervoor zorgen dat de belofte van mijn Vader aan jullie wordt ingelost.” (Lucas 24: 48, 49 in het Spaans) Ik hoop dat mijn kunst daar iets van laat zien.  

25c
25e
25a
25c
25f
25h
25g

Bekijk ook

Mijn andere werk

Aquarel

Een haakje los

Er zit bij mijn geen steekje los, maar wel een haakje. Dit is een aquarel van mijn eigen rug, en hoe die er van binnen ongeveer uitziet. Nagetekend van een CT-scan. Het tweede haakje is opgeschoven naar voren en levert mij momenteel veel hoofdpijn op. Deze tekening maakt dan ook onderdeel uit van de serie over mijn hoofdpijndossier. Voor het complete verhaal, zie mijn blog over dit onderwerp.

Tekening

Firm foundation

Deze tekening komt uit de serie van mijn hoofdpijndossier. Voor het complete verhaal, zie mijn blog over dit onderwerp. Toen ik afgelopen 2e Paasdag een kerkdienst terugkeek, werd ik bijzonder geraakt door deze teksten uit het lied: Firm Foundation: “Christ is my firm foundation, the rock on which I stand.”, en “Rain came and wind blew, but my house was built on You”. En ze werden de inspiratie voor deze tekening.

Tekeningen

Hoofdpijndossier

Deze tekeningen geven een zoektocht weer, naar antwoorden als je wordt stilgezet door hoofdpijn. Vooral een zoektocht in mijn geloof, naar houvast en rust met alles wat er staat te gebeuren. Benieuwd naar het hele verhaal, lees dan mijn blog over dit onderwerp. Onderaan de pagina staan grote afbeeldingen van de tekeningen in hun geheel.