Mozaïek

Logo PG Zevenhoven

Als dank voor het gebruik van hun Livestream tijdens de lockdowns, heb ik voor de Protestantse Gemeente Zevenhoven in opdracht van de Gereformeerde Kerk van Woerdense Verlaat, dit mozaïek gemaakt van hun logo. Niet alleen mochten we van hun Livestream gebruik maken, ook lieten ze het interieur zien van onze kerk tijdens de dienst, die op dat moment gesloten was, onder andere dus ook het duif mozaïek van mij wat daar hing. Zo kwam ik op het idee om hen ook een mozaïek cadeau te geven voor in de kerk, uniek door hun eigen logo. Ook de kleuren van het logo zijn gebruikt, en de lijst (acryl) sluit in kleur aan bij de steentjes.

9o
9m
9n

Bekijk ook

Mijn andere werk

Aquarel

Een haakje los

Er zit bij mijn geen steekje los, maar wel een haakje. Dit is een aquarel van mijn eigen rug, en hoe die er van binnen ongeveer uitziet. Nagetekend van een CT-scan. Het tweede haakje is opgeschoven naar voren en levert mij momenteel veel hoofdpijn op. Deze tekening maakt dan ook onderdeel uit van de serie over mijn hoofdpijndossier. Voor het complete verhaal, zie mijn blog over dit onderwerp.

Tekening

Firm foundation

Deze tekening komt uit de serie van mijn hoofdpijndossier. Voor het complete verhaal, zie mijn blog over dit onderwerp. Toen ik afgelopen 2e Paasdag een kerkdienst terugkeek, werd ik bijzonder geraakt door deze teksten uit het lied: Firm Foundation: “Christ is my firm foundation, the rock on which I stand.”, en “Rain came and wind blew, but my house was built on You”. En ze werden de inspiratie voor deze tekening.

Tekeningen

Hoofdpijndossier

Deze tekeningen geven een zoektocht weer, naar antwoorden als je wordt stilgezet door hoofdpijn. Vooral een zoektocht in mijn geloof, naar houvast en rust met alles wat er staat te gebeuren. Benieuwd naar het hele verhaal, lees dan mijn blog over dit onderwerp. Onderaan de pagina staan grote afbeeldingen van de tekeningen in hun geheel.