Mijn werk

Portfolio

Hier vindt u een overzicht van al mijn werk vanaf 2013. Gemaakt tijdens beeldende vorming, voor mijn studie Geneeskunde, voor mijn kerk, en nu in mijn vrije tijd of op les. Sommige werken zijn gemaakt in opdracht en inmiddels verkocht, andere zijn te koop, te bestellen, en ik ontvang ook graag nieuwe opdrachten. Heeft u dus interesse, laat gerust een bericht achter.

aquarel

Met trots

Mijn werk

Mozaïek

Duif III

De laatste duif uit de serie. In dit mozaïek heb ik zowel warme als koude kleuren gebruikt en wat oudhollandse tegeltjes stukgeslagen. Zo komen de scherven tenminste nog tot hun recht.

Mozaïek

Logo PG Zevenhoven

Als dank voor het gebruik van hun Livestream tijdens de lockdowns, heb ik voor de Protestantse Gemeente Zevenhoven in opdracht van de Gereformeerde Kerk van Woerdense Verlaat, dit mozaïek gemaakt van hun logo. Niet alleen mochten we van hun Livestream gebruik maken, ook lieten ze het interieur zien van onze kerk tijdens de dienst, die op dat moment gesloten was, onder andere dus ook het duif mozaïek van mij wat daar hing. Zo kwam ik op het idee om hen ook een mozaïek cadeau te geven voor in de kerk, uniek door hun eigen logo. Ook de kleuren van het logo zijn gebruikt, en de lijst (acryl) sluit in kleur aan bij de steentjes.

Mozaïek

Duif II

Voor dit mozaïek heb ik warme kleuren gebruikt, waardoor de duif meer symbool komt te staan voor de Heilige Geest. Ik heb geprobeerd om te tegels op zo’n manier stuk te slaan dat er hele aparte vormen ontstaan. Het mooie hiervan is dat je dit niet in de hand hebt, je bent afhankelijk van het keramiek en met de vormen die ontstaan probeer ik sierlijke, organische patronen te leggen. De lijst (acryl) matcht met de kleuren van het mozaïek.

Mozaïek

Duif I

Begonnen als Kerstproject voor de kerk, uitgegroeid tot een hele lockdown lang mozaïeken. Het is een duif die de komst van de Vredekoning aankondigt, zoals ook de titel was van het Kerstproject. De kleuren zijn hetzelfde als het origineel, maar qua scherven heb ik wat apartere vormen gebruikt, en een witte / parelmoer lijst geschilderd voor om het mozaïek.