Mijn werk

Portfolio

Hier vindt u een overzicht van al mijn werk vanaf 2013. Gemaakt tijdens beeldende vorming, voor mijn studie Geneeskunde, voor mijn kerk, en nu in mijn vrije tijd of op les. Sommige werken zijn gemaakt in opdracht en inmiddels verkocht, andere zijn te koop, te bestellen, en ik ontvang ook graag nieuwe opdrachten. Heeft u dus interesse, laat gerust een bericht achter.

aquarel

Met trots

Mijn werk

Aquarel

Dijkhuisje

Er zitten verschillende oefeningen in deze aquarel gemaakt op les: – Een slootkant schilderen: water is altijd horizontaal, de slootkant is donker en gaat zowel met het water mee als omhoog. – Hoe een boom te maken: met indigo, tegen bijna complementair sienna, en een beetje water toevoegen op bepaalde plekken. – Perspectief creëren door het groen op de voorgrond grof te maken en naar de achtergrond steeds egaler.

Natuurlijk

Pictures in branches

De natuur zelf vind ik echt het grootste kunstwerk ooit gemaakt. Alleen al een takje, is gewoon een kunstwerk op zich. De kleuren, de mooiste organische vormen, en precies zoals de natuur ze bedacht heeft. Ik vind het geweldig om hier patronen mee te leggen, en zoals in dit geval een fotolijstje mee te beplakken.

Natuurlijk

Kruis met schelpen

Het kruis is eerst geschilderd met acryl, daarna beplakt met schelpen. Zonder dat het doorloopt is het hart zichtbaar en er zit kleurverloop in de schelpen. Liefde, de boodschap van het kruis.

Huwelijkscadeau

Liefde in schelpen

Dit kunstwerk heb ik gemaakt als huwelijkscadeau voor een vriendin. De letter M 2x precies zoals op de kaart, met hout, touw en op een explosie van schelpen met kleurverloop.

Kerstproject

Gegrepen door Gods liefde

Dit kunstwerk is een Kerstproject, gemaakt in 2017 voor de Gereformeerde Kerk van Woerdense Verlaat. Het project werd gebruikt om tijdens de adventsperiode Bijbelverhalen uit te leggen aan de kinderen in de kerk. Iedere adventszondag werd er een paneel toegevoegd en op Kerstochtend hingen er 6 panelen. De panelen zijn gebaseerd op het Bijbelverhaal van Jona en de betekenis is als volgt: Knoop: Onze draad is, door Jezus, weer met God verbonden. Hoe harder je trekt aan deze knoop, hoe steviger hij vast komt te zitten. Vis: Verhaal van Jona. Zonde is gevaarlijk voor jezelf, maar ook voor anderen. Hart: Liefde. God had Nineve zo lief dat hij Jona stuurde. Kompas: Geeft de richting aan. Reddingsboei: Jezus werd geboren, onze Redding. Anker: Hoop, datgene wat je zeker weet. Jezus is voor ons gestorven, dat anker zit vast. Het kunstwerk is nog steeds te bewonderen in de Gereformeerde Kerk van Woerdense Verlaat. In 2020 heb ik in opdracht het project nogmaals gemaakt, met wat bredere letters en een nieuwe voorraad schelpen.