Mijn werk

Portfolio

Hier vindt u een overzicht van al mijn werk vanaf 2013. Gemaakt tijdens beeldende vorming, voor mijn studie Geneeskunde, voor mijn kerk, en nu in mijn vrije tijd of op les. Sommige werken zijn gemaakt in opdracht en inmiddels verkocht, andere zijn te koop, te bestellen, en ik ontvang ook graag nieuwe opdrachten. Heeft u dus interesse, laat gerust een bericht achter.

aquarel

Met trots

Mijn werk

Eindexamen

The Price

Voor mijn eindexamen kunstwerk in 6 gymnasium wilde ik iets maken waarmee ik kon laten zien wat mijn geloof voor mij betekent. Ondanks dat ik goed kon leren, had ik voor toetsen en mijn examens altijd stress, maar mijn geloof gaf mij rust en hoop dat het goed kwam. Dat wilde ik met dit werk laten zien. Het is een dollarbiljet, maar met in plaats van het portret van een president, een kruis op een rots. De achtergrond komt uit de clip van Wake me up van Avicii, een nummer wat mij ook een enorm gevoel van hoop geeft. Het kruis in het centrum verwijst naar Jezus en de prijs die Hij voor mij heeft betaald. Dat is wat ik geloof en vandaag nog steeds iedere dag mijn hoop uit haal.

Opdracht

2 Beelden

Dit olieverfschilderij heb ik gemaakt in 5 gymnasium. De opdracht was om een voorstelling op twee verschillende manieren te verbeelden. Het werd weer een foto uit een modetijdschrift, van een model met een haarband van autootjes. Ik schilderde de foto na met olieverf en voor het tweede beeld maakte ik de haarband na met autootjes van mijn broertje. Ik vroeg een vriendin om mij daarmee te fotograferen. Dit was het resultaat.

Een oefening in

Surrealisme

Dit olieverf schilderij heb ik gemaakt in 4 gymnasium. De opdracht was een surrealistisch schilderij. In die tijd verzamelde knipte ik graag foto’s uit modetijdschriften en maakte daar collages mee. Ik begon hier met een foto van een model met een zwart-wit gestreept jurkje en een tatoeage van een octopus. Vanuit het jurkje schilderde ik een zebra en 1 been werden er 8, zoals een octopus. Opdracht geslaagd toch?